Autoverzekering met kado

Een autoverzekering met kado is tegenwoordig helemaal hip: je krijgt dan een leuk presentje bij je autoverzekering kado. Er worden steeds meer acties bedacht met kado’s als je een autoverzekering afsluit. En natuurlijk wil de ene autoverzekeraar de andere graag overtreffen om je als klant te mogen verwelkomen. Een autoverzekering met kado is een nieuwe trend welke probeert klanten te paaien met dit kado. Zouden ze je niet moeten paaien met een lagere auto verzekeringspremie? Of een uitgebreidere dekking? Het is vreemd hoe mensen denken en zich laten verlijden met een mooi kado. Het werkt voor veel autoverzekeraars erg goed!

Autoverzekering met kadoAutoverzekering met kado: welke cadeaus?

Als je een mooi kado bij je autoverzekering wilt hebben dan kun je op zoek gaan naar de verschillende aanbiedingen die er op dit moment zijn. Zo is Delta Lloyd op dit moment actief met een actie om meer autoverzekeringen (met kado) aan de man te brengen door een portable DVD speler cadeau te geven. Daarnaast hebben ze gelukkig ook een voordelige premie en een goede service bij schade. InShared geeft je geld terug wanneer je geen schade hebt gehad of wanneer je de schade weet te beperken. Dit is eigenlijk een autoverzekering met kado welke erg toepasselijk is. Je wordt nu immers beloond om geen schades te krijgen. En het is een kado welke ieder jaar weer terugkomt! De Zij Rijdt Beter autoverzekering geeft een extra verzekering voor accessoires weg als je bij hun een autoverzekering afsluit. Ook krijg je een beloning van vijftig euro als je een nieuwe klant aanbrengt.

Wees verstandig!

Kijk eerst naar de autoverzekering en niet naar het kado. Kies een autoverzekering met kado waar je volop waarde voor je geld krijgt en niet een eenmalig kado als trigger om je als klant te verwelkomen. Op de korte termijn kan dit leuk zijn, maar op de lange termijn kan dit minder goed voor je uitpakken.