Autoverzekering voor vrouwen

Steeds meer vrouwen kiezen voor een speciale autoverzekering voor vrouwen. Een autoverzekering voor vrouwen is zeer populair! Alleen al vorig jaar werden er 30 procent meer autoverzekeringen voor vrouwen afgesloten. Waarom zul je misschien denken? Men verwacht dat het vooral komt omdat er geen eigen risico is en ook omdat de handtas is meeverzekerd.

Autoverzekering voor vrouwenWelke spelers zijn er op de markt voor vrouwen en hun autoverzekering?

Er zijn tot nu toe twee verzekeraars die een autoverzekering voor vrouwen aanbieden. Dit is Onna-Onna en Zij Rijdt beter. Beiden zagen het aantal dames toenemen welke een verzekering bij hun namen het afgelopen jaar. Het is opmerkelijk trouwens om te weten dat ook mannen terecht kunnen bij deze twee verzekeraars voor dezelfde prijs! Mannen kiezen echter voor een andere autoverzekering. Waarschijnlijk kiezen ze voor een autoverzekering zonder de handtas dekking.

Het grootste voordeel!

De belangrijkste reden waarom zoveel vrouwen kiezen voor een autoverzekering voor vrouwen is toch wel dat er geen eigen risico is. Veel mannen zeggen dat vrouwen vaker schade rijden! En dan is het dus fijn dat er geen eigen risico is en dat alles volledig wordt vergoed.

Andere kleurtjes op de polis!

Daarnaast zijn de polissen van de autoverzekering voor vrouwen mooier afgewerkt en volledig gericht op vrouwen. Zo zie je meer emoties op de polissen van de autoverzekering voor vrouwen. Denk hierbij aan roze hartjes en mooie figuren! Het maakt het allemaal wat vriendelijker.